Vacancies

Habilis brings organizations and talent together successfully

Interested in one of the vacancies below? Or place a position in the hall of fame yourself? Then call or email us for an informal introduction and a good conversation.

HR Officer

Word jij de nieuwe HR Officer bij TRIDEC? In deze rol ben je samen met de HR Adviseur verantwoordelijk voor HR in de breedste zin van het woord. Van het bedenken van HR-beleid, tot de onboarding van nieuwe collega’s.

Vestigingsmanager

Als Vestigingsmanager binnen REMONDIS ben je verantwoordelijk voor het aansturen en uitbouwen van de activiteiten bij de afvalinzamelingslocatie in Veldhoven. Met jouw bedrijfskundig inzicht en leidinggevende capaciteiten ben je in staat de vestiging succesvol te managen.

Global Process Engineer

In your role as a Global Process Engineer at Cordstrap your main objective is to realize a stable and ‘in control’ production process with optimal results in the areas of safety, delivery, reliability, costs and people.

Projectleider

Als Projectleider bij Verhoeven verzorg je volledig zelfstandig inkoop, werkvoorbereiding en productiebegeleiding, inclusief een correcte levering van het prefab timmerwerk. Daarnaast onderhoud je klantencontact en adviseert je de uitvoering op de bouwplaats. Je coördineert en optimaliseert het productieproces en neemt hierin initiatief. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het totale prefab timmerwerk.

Process Improvement Manager

Word jij enthousiast van Continuous Improvement en Operational Excellence, heb je affiniteit met techniek en wil je in de toekomst een management positie bekleden? Word de nieuwe Process Improvement Manager bij Hittech Group!

Development Engineer

Vergroot je kennis en competenties als Development Engineer. Samen met het Engineering team genereer je nieuwe ideeën en ontwikkeling voor bestaande machines van Contiweb, wereldwijd.

Technical Sales manager

Word jij de nieuwe Technical Sales Manager bij JOST Benelux? In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor de verkoop en het relatiemanagement in Zuid-Nederland. Je zult je daarbij bezighouden met de producten van de productmerken JOST, ROCKINGER en TRIDEC.

Financial Accountant

Ben je een professional op het gebied van accounting? Wil je werken in een veranderende omgeving en spreekt het adviseren van (interne) klanten bij accountingvraagstukken je aan? Dan is dit de functie voor jou!

NPI Program Manager

In your role as NPI Program Manager at Ranpak, you have the responsibility over several NPI’s. In these multidisciplinary projects, you oversee R&D, Purchasing, Procurement, Quality/Testing, Marketing/Sales, Product Management and Supply Chain.

Manager Technical Projects

Als Manager Technical Projects ben jij verantwoordelijk voor de projectleiding binnen HTL DHT. Deze projecten zijn allemaal intern gericht en hebben alles te maken met het verbeteren van het proces én het uiteindelijke product.