Vacancy

HR Officer

Word jij de nieuwe HR Officer bij TRIDEC? In deze rol ben je samen met de HR Adviseur verantwoordelijk voor HR in de breedste zin van het woord. Van het bedenken van HR-beleid, tot de onboarding van nieuwe collega’s. Word jijenthousiast van een generalistische HR-rol bij een internationaal bedrijf? Dan ben jij de persoon die TRIDEC zoekt!

TRIDEC als jouw nieuwe werkgever

TRIDEC (Transport Industry Development Centre) maakt onderdeel uit van JOST World, een wereldleider op het gebied van de productie van systemen, modules en componenten voor bedrijfsvoertuigen. De vier JOST-merken (JOST, ROCKINGER, TRIDEC en Edbro) worden zeer gewaardeerd in de industrie door de hoge kwaliteit van de producten en de continue innovatie die ze leveren. JOST verkoopt haar producten over de hele wereld en heeft ook productievestigingen in dertien verschillende landen verdeeld over vijf continenten. Dit betekent dat JOST direct contact heeft met alle grote fabrikanten van vrachtwagens en trailers. JOST heeft op het moment meer dan 2900 medewerkers in dienst wereldwijd. Als wereldwijde speler kan JOST de beschikbaarheid van de producten garanderen zonder de lokale behoeften te verwaarlozen.

TRIDEC is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van producten die de efficiëntie en het onderhoudsgemak van trailers vergroten. Met solide en innovatieve oplossingen is TRIDEC de wereldwijde marktleider van stuursystemen.

TRIDEC is gevestigd op twee locaties:

 • In Nederland (in Son) staat het hoofkantoor van TRIDEC. Hier vindt productontwikkeling, sales en service plaats.
 • In Portugal (in Murtede-Cantanhede) bevindt zich de productievestiging.

TRIDEC heeft 190 medewerkers waarvan er 140 medewerkers gevestigd zijn in Portugal en 50 medewerkers in Nederland.

De ‘core-business’ van TRIDEC is het ontwikkelen en produceren van mechanische en hydraulische stuursystemen en as ophangingen voor alle type trailers. Deze systemen worden gebruikt in trailers die variëren van distributie tot zwaar transport.

TRIDEC maakt gebruik van topkwaliteit materialen en heeft een streng kwaliteitsbeleid. Daarnaast is TRIDEC een Mechatronische tak aan het opzetten. TRIDEC is de enige onafhankelijke fabrikant met een volledig programma van deze systemen in Europa en levert aan trailerbouwers over de hele wereld. Sinds de oprichting in 1990 is het bedrijf continu economisch gegroeid.

Als HR Officer werk je voor de vestiging van TRIDEC in Son. Je rapporteert aan Regina Pinto, de Finance & HR Director die gevestigd is in Portugal. Daarnaast werk je nauw samen met de HR Adviseur van TRIDEC, haar uitvalsbasis is de TRIDEC-locatie in Son.

Jouw functie als HR Officer

Als HR Officer draag je zorg voor het complete HR-instrumentarium. De rol is zeer breed ingestoken en dat maakt dat iedere dag anders is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de werving en onboarding van nieuwe medewerkers, het bedenken van een employer branding strategie, de leerbehoefte van medewerkers in kaart brengen etc. Daarnaast hou je je ook bezig met een stukje personeelsadministratie. De loonadministratie is uitbesteed aan een externe partij, maar het contact hiermee zul je ook onderhouden.

Hieronder zijn wat taken en verantwoordelijkheden opgesomd:

 • Mede ontwikkelen en uitvoeren van beleid met betrekking tot alle HR gerelateerde zaken;
 • Diverse contracten maken met betrekking tot alle HR gerelateerde zaken;
 • Personeelsdossiers op orde houden en zorgen dat wettelijke papieren hierin verwerkt worden;
 • Werving en selectie van nieuwe werknemers;
 • Het invoeren en up tot date houden van gegevens in HR-software;
 • Ziek- en hersteld meldingen doorvoeren;
 • Beheren en bewaken van opleidingsplan, incl. planning van studies en cursussen;
 • Adviseert en informeert de medewerk(st)ers en het management betreffende HR;
 • Is verantwoordelijk voor het laten plaatsvinden van feedbackgesprekken tussen medewerk(st)ers met hun direct leidinggevenden;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor alle niveaus binnen de organisatie.

Jouw profiel

Je bent multifunctioneel, kunt veel ballen tegelijk in de lucht houden en je bent een teamspeler. Je bent iemand die bepaalde onderwerpen durft aan te snijden, om vervolgens verbeteringen te kunnen doorvoeren. Verder herken jij je als HR Officer in het volgende profiel:

 • Je hebt tenminste een afgeronde bachelor bij voorkeur in de richting van HRM, Personeelswetenschappen, People & Business Management of aanverwanten;
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Portugees én/ of Duits is een plus);
 • Op de hoogte van nieuwe wetgeving die van invloed zijn op organisatie en haar werknemers;
 • Een positieve, proactieve werkhouding.

Wat biedt TRIDEC jou?

TRIDEC biedt jou een uitdagende, veelzijdige functie binnen HR, bij een groeiende, dynamische organisatie die marktleider is in haar specialisme. Het is een organisatie waarin graag samengewerkt wordt, snel geschakeld wordt, maar zeker oog is voor elkaar.De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. TRIDEC kent de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris dat past bij jou ervaring en kunde;
 • 31 vakantiedagen.
Back to overview