Werving & Selectie

Habilis Young Professionals focust zich op vaste én tijdelijke recruitment vraagstukken. We zetten ons in voor organisaties die op korte termijn (interim) versterking nodig hebben of het lastig vinden vaste menskracht te vinden. We koppelen de organisaties aan getalenteerde professionals met de juiste kennis en vaardigheden. Maar, wij geloven dat de match tussen persoonlijkheid van een kandidaat en de organisatiecultuur nóg belangrijker is. Dit doen we door organisaties en kandidaten goed te leren kennen, doordat we de diepte in de gaan en kritisch zijn. We houden van korte lijnen en duidelijke taal.

Ons grootste netwerk hebben wij in HR, Sales, Engineering & Manufacturing en Supply Chain in de maak- en procesindustrie. De professionals die wij aanreiken hebben daarom doorgaans een Bachelor, Master of PhD achtergrond.

Habilis Young Professionals is onderdeel van Habilis Executive Search & Interim Management, een gespecialiseerd bureau met meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van executive recruitment vraagstukken.